LAKRITSAISET SAHRAMIPULLAT

Ihana, lakritsainen joululeivonnainen (20 kpl)



FREDRIK NYLÉN

Fredrik Nylén tuli toiseksi TV-ohjelmassa "Koko Ruotsi Leipoo" vuonna 2013. Fredrik on intohimoinen leipoja, joka bloggaa Allas paistaminen-aikakauslehden nettisivuilla ja on kirjoittanut kirjan Fredriks Fika - Bakat med glädje.

INGREDIENSER

  • 25 g hiivaa
  • 2 dl maitoa
  • 0,5 dl sokeria
  • 0,5 g sahramia
  • n. 6 dl vehnäjauhoja
  • 200 g huoneenlämpöistä voita
  • TÄYTE
  • 75 g voita
  • 2 rkl sokeria
  • 1 rkl calabrialaista lakritsipulveria
  • VOITELU JA KORISTELU
  • 1 kananmuna
  • 1 dl tomusokeria
  • 1 rkl vettä
  • Halutessa myös mustaa geeliväriä

TILLAGNING

  • 1. Sekoita kerma, sokeri ja muscovadosiirappi paksupohjaisessa kattilassa. Keitä seos 120-asteiseksi. Tämä vie noin 25-30 minuuttia.
  • 2. Lisää sekaan voi ja anna keittyä vielä 2 minuuttia.
  • 3. Pilko suklaa pienempin paloihin. Ota kattila liedeltä ja lisää seokseen suklaahake ja lakritsipulveri. Hämmennä kunnes seos on tasaista.
  • 4. Peitä neliskanttinen, n. 20x30 cm vuoka leivinpaperilla. Kaada fudge vuokaan ja anna jäähtyä kokonaan.
  • 5. Paloittele haluamasi kokoisiin paloihin. Jos haluat karamelleihin vieläkin enemmän lakritsin makua, voit pyöritellä ne lakritsirakeessa.


LAKRITSAISET SAHRAMIPULLAT

Ihana, lakritsainen joululeivonnainen

Populärt

Svenskjävlar! (ruotsalaiset pirulaiset)
MAAILMAN SUOLAISIN LAKRITSI
1-3 työpäivää
Lisää ostoskoriin
Adventtikalenteri 2024
3-6 työpäivää
Lisää ostoskoriin
Pastille Calabria
1-3 työpäivää
Lisää ostoskoriin
Salmiakpulver
1-3 työpäivää
Lisää ostoskoriin
Kirjaudu sisään